Koningsdag Winterswijk

J.N. Bos

Paardenspektakel Scholtenbrugpark

Op 27 april 2018 is Smederij Bosman aanwezig bij het Paardenspektakel in Winterswijk.
Om 8:00 start de paardenmarkt met een groot aantal paarden en pony’s.
U kunt genieten van een traditionele ringsteken met paard of pony, Romeins ringsteken, een strijd tussen de koningsparen van Winterswijk en een spannende show.

Het belooft weer een mooie ochtend te worden!

 

NGK Internationale Smedendagen 2018

J.N. Bos

Smeden helpen mee met de herbouw van eeuwenoud kasteel

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei 2018 vinden de Internationale Smedendagen plaats op Slot Schaesberg te Landgraaf. Sier- en kunstsmeden uit heel Europa komen naar Slot Schaesberg om samen te smeden en hun kennis te delen. Er wordt gewerkt aan functioneel smeedwerk ten behoeve van het kasteel en aan een gezamenlijk kunstwerk.

Tijdens deze dagen bent u van harte welkom! Het publiek kan namelijk genieten van de demonstraties smeden, smeedwerk exposities en een vakmanschap beurs.
Scholieren van verschillende opleidingen zullen hun vakmanschap laten zien tijdens de smeedwedstrijd.

 

De Internationale Smedendagen 2018 worden georganiseerd door het Nederlandse Gilde van Kunstsmeden (NGK) en Stichting Landgoed Slot Schaesberg.

 

Online met een nieuwe website!

J.N. Bos

Sinds een tijdje zijn we op zoek naar een nieuwe website voor onze smederij. De vorige website voldeed niet meer aan de nieuwe eisen voor mobiele apparaten, dus gingen we op zoek naar een oplossing daarvoor. GeniusApps.nl is een veel geziene naam op websites van Winterswijkse ondernemers en gaf ons direct veel vertrouwen. Samen met GeniusApps.nl is deze nieuwe website ontstaan.

Wij nodigen u graag uit om een indruk op te doen van onze nieuwe online uitstraling.

Welkom!

Website by @GeniusApps.nl - Winterswijk